Extra Stars


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Extra Stars pe bani reali?

Superbet

Magic Jackpot

Winner

CE ESTE EXTRA STARS GRATIS SI CUM SE JOACA

Daca doresti sa simti o experienta minunata la pacanele online cu 5 role si 10 linii, trebuie sa joci EXTRA STARS ONLINE. Jocul se bazeaza pe o stea wild care se extinde pe orice rola, care inlocuieste toate celelalte simboluri. Jocul are un aspect clasic si simplu cu simboluri de fructe. Un bonus pe care EXTRA STARS GRATIS il are este functia de jackpot si de gamble, insa simbolul scatter si rotirile gratuite nu sunt disponibile, fiind un joc EGT clasic de fructe.

FUNCTIA DE GAMBLE SI JACKPOT CARDS LA EXTRA STARS ONLINE

Pentru a declansa Jackpot Cards nu sunt necesare combinatii castigatoare sau o miza specifica, aceasta runda bonus are loc aleatoriu. Jackpot Cards este format din 12 carti cu fata in jos, iar jocatorul trebuie sa aleaga oricare dintre ele. Daca ai ales 3 carti de aceeasi culoare (trefla, romb, rosie sau neagra), premiul este echivalent culorii cartii . Functia gamble poate fi activata la fiecare castig la EXTRA STARS GRATIS. Jucatorul poate decide daca pariaza sau colecteaza castigul. Optiunea de gamble este foarte conuscuta la pacanele online EGT.

SE MERITA SA JOCI EXTRA STARS GRATIS?

Raspunsul este da, daca iti plac pacanele online EGT, EXTRA STARS ONLINE este jocul potrivit pentru tine, avand un design prietenos cu premii si bonusuri decente. Poti testa EXTRA STARS GRATIS la unul din cazinourile din lista noastra, primind un bonus de bun venit.

Top 10 Jocuri