Cele mai populare jocuri de pacanele cu fructe gratis

Te-ai intrebat vreodata cum poti sa joci pacanele cu fructi gratis? Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul nostru, de pe mobil sau calculator, fara sa descarci si fara sa iti faci cont, iar apoi te poti bucura linistit de jocuri cu pacanele cu fructe gratis.

Jocurile de păcănele cu fructe se numără printre cele mai populare sloturi atât din cadrul cazinourilor tradiționale, cât și din cadrul cazinourilor online. Sloturile cu fructe sunt ușor de jucat și sunt ideale pentru jucătorii începători.

Tot ce trebuie să faci este să îți setezi pariul, să alegi linia de plată și să te bucuri de joc. Jocurile de acest tip sunt preferate în mod special de jucătorii nostalgici, care duc dorul clasicelor jocuri de cazino!

Prin definiție, se consideră sloturi cu fructe acele jocuri care au fructe ca simboluri. De obicei, în păcănele cu fructe vei întâlni și alte simboluri uzuale în jocurile de cazino, cum ar fi simbolurile norocoase (Șeptar, Clopot, BAR, Trifoi cu 4 foi, Potcoava, etc) sau pietrele prețioase.

Acest tip de jocuri de cazino a evoluat o dată cu industria. Dacă la începuturi aparatele slot cu fructe erau construite pe 3 role, după apariția sloturilor video ele pot fi organizate și pe 4, 5 sau 6 role cu 2 până la 7 rânduri.

Așa se face că ele pot să plătească pe o linie, pe 3 linii, pe 5 linii sau pe 117.649 de direcții, cum se întâmplă în cazul păcănelelor Megaways cu fructe. Mai jos, iti prezent cateva din cele mai populare pacanele gratis, pe care le poti juca gratuit chiar pe site-ul nostru.

? Păcănele cu căpșuni

? Păcănele cu cireșe

⭐ Păcănele cu pepeni

✨ Păcănele cu lămâi

Cum au aparut pacanelele cu fructe?

Tipuri de jocuri cu fructe

Cum sa joci pacanele cu fructe gratis?

Simboluri si caracteristici speciale pentru jocurile de pacanele cu fructe

Cele mai populare jocuri de pacanele cu fructe

Concluzii

FAQ

Cum au aparut pacanelele cu fructe?

Sloturile cu fructe au fost printre primele aparate de jocuri de noroc. Fructele au aparut ca simboluri in anul 1909. Cum premiile oferite de aparatele vremii constau in guma de mestecat, fructele indicau aroma acesteia.

Timpul a trecut, iar sloturile cu fructe au ramas la fel de populare. Chiar si dupa migrarea jocurilor in mediul online, ele au pastrat acel aer familiar, prietenos, dar, mai ales, simplu. Tehnologia a permis implementarea unor caracteristici si functii noi care permit niveluri crescute de RTP si volatilitate, dar structura jocurilor se bazeaza in continoare pe cea originala.

Odată cu dezvoltarea internetului și prin evoluția tehnologiei, au apărut sloturile online. Jocurile de tip slots au fost foarte ușor de replicat în mediul virtual, chiar venind la pachet cu o varietate de jocuri pe diferite tematici, inclusiv cu fructe.

Varietatea jocurilor de tip slot reprezintă un avantaj, lucru ce a dus la creșterea jocurilor în popularitate. În decursul anilor, au apărut foarte mulți producători de jocuri de tip slots, care s-au evidențiat prin diferite tematici.

Pe site-ul nostru vei gasi o colectie impresionanta de astfel de pacanele gratis cu fructe. Ele sunt o oportunitate pentru incepatori sa se familiarizeze cu sloturile online si cu caracteristicile bonus ale acestora.

Tipuri de jocuri cu fructe

Există o categorie aparte de sloturi cu fructe care au apărut cu zeci de ani în urmă și care sunt la fel de apreciate și în zilele noastre.

Sloturile 77777 sunt concepute pe sistemul clasic, cu 5 role și 3 linii, astfel încât tu poți beneficia de combinații câștigătoare cât mai mult. In continuare, iti voi prezenta tipurile de jocuri cu fructe.

Multiplicator

Sloturile cu multiplicator sunt sloturile care au functia respectiva, mai exact functia de a multiplica valoarea castigului obtinut de cateva ori, de exemplu x2, x5, x30.

Megaways

Aceasta categorie este reprezentata de sloturile care implementeaza mecanica de modificare ale tamburelor Megaways.

Aceasta este o mecanica specifica, mai exact, numarul de simboluri care apar pe role la orice rotire data sa schimba. Asadar primesti mult mai multe modalitati de castig decat sloturile online traditionale.

Sloturile clasice cu fructe

Sloturile online cu fructe sunt un simbol al industriei de cazino. Alături de simbolurile norocoase, fructele au fost printre primele simboluri ale aparatelor slot-machine.

Evoluția industriei nu a schimbat foarte multe în această privință, deoarece sloturile cu fructe sunt preferate atât de jucătorii începători care mizează pe simplitatea și accesibilitatea jocurilor, cât și de jucătorii experimentați care vor să retrăiască emoții din alte vremuri.

Win Both Ways Slot Games

Acest tip de slot permite jucatorilor sa formeze castiguri nu doar de la stanga la dreapta, dar si invers, de la dreapta spre stanga. Castigati sloturile in ambele sensuri. In acest mod sansele de castig se dubleaza.

In acelasi timp, un specific important al acestui tip de slot consta in faptul ca liniile de plata nu se schimba. Se joaca exact pentru aceleasi linii de plata, singura diferenta fiind ca acestea vor fi considerate castigatoare daca sunt aliniate din ambele parti.

Desi aveti mai multe sanse de a castiga, jocurile de la slot Win Both Ways nu platesc de doua ori intr-o  singura rotire pentru aceeasi combinatie si in cele mai multe cazuri, cotele si RTP-ul sunt ajustate pentru a reflecta caracteristica Win Both Ways.

1024 Ways to Win

Intr-un slot cu 1024 de moduri de castig, nu exista o linie de plata. In schimb, jucatorul are acces la fiecare combinatie posibila de la stanga la dreapta, indifferent de locul exact pe fiecare rola a potrivirlor obtinute.

Jucatorul plateste un anumit pret, adica miza si are acces la fiecare combinatie de a castiga.

243 Ways to Win

In sloturile cu 243 de moduri, orice combinatie de trei sau mai multe simboluri potrivite poate fi castigatoare, cu conditia ca acestea sa apara oriunde pe rolele adiacente, incepand de la prima si mergand de la stanga la dreapta.

Progressive Jackpot

Jackpotul progresiv reprezinta un premiu care va creste de fiecare data cand cineva joaca un anumit slot.

Valoarea slotului progresiv va continua sa creasca pana cand un jucator norocos il va castiga.

Poti fii chiar tu castigatorul. In jocurile cu sloturi progresive, un mic procent din fiecare pariu merge spre jackpot. Deseori asemenea Jackpoturi se aplica la anumite sloturi online, fie de aceeasi tematica, fie produs de acelasi furnizor.

Cum sa joci pacanele cu fructe gratis?

Verifică RTP la jocuri cu fructe gratis și alege doar păcănele fruit cu rată de plată de peste 95%!

Rata de plată arată suma de bani exprimată în procente pe care jucătorul o poate primi înapoi de la un slot, pe o perioadă mai lungă de timp.

O rată de profit ridicată asigură jucătorului că, în timp, va primi o mare parte din suma mizată la acel slot. De aceea, recomadăm jucătorilor noștri să aleagă sloturi fructe al căror RTP să fie de cel puțin 95%.

Rata de plată poate fi verificată prin consultarea tabelului de plată, iar dacă nu ai găsit această informație în tabelul de plată, trebuie să știi că recenziile sloturilor de pe site-ul nostru includ rata de plată, așa că nu ezita să consulți recenziiile de pe Joc Sloturi înainte de a juca jocuri cu păcănele cu fructe gratis.

Plasează pariul din păcănele cu fructe în funcție de bugetul de care dispui!

După ce te-ai asigurat că slotul pe care vrei să-l joci are o rată de plată mai mare sau egală cu 95%, poți plasa pariul.

Fie că joci păcănele cu fructe în varianta demo, fie că joci pe bani reali, trebuie să plasezi pariul înainte de a începe runda de joc.

Mai exact, va trebui să activezi liniile de plată pe care vrei să joci, cu ajutorul butonului Lines din meniu (dacă slotul prezintă linii de plată ajustabile) și să alegi valoarea monedelor cu ajutorul butonului Line Bet.

Apasă butonul Spin și formează combinații de simboluri identice în jocuri cu păcănele cu fructe gratis

Butonul Spin sau Start pune rolele în mișcare și îl poți accesa odată ce ai plasat pariul.

Din acest moment, regulile sunt foarte simple. Va trebui să formezi combinații de simboluri identice și îți reamintim că doar combinațiile formate pe liniile de plată active sunt considerate câștigătoare.

În meniul de sub role este posibil să mai întâlnești următoarele butoane:

Autoplay: funcționează similar cu butonul Spin, cu mențiunea că rolele se vor roti automat de mai multe ori consecutiv.

Reține faptul că, în modul Autoplay, nu este disponibilă funcția Gamble, deci nu vei putea să-ți dublezi câștigurile pentru combinațiile formate!

Bet Max: Activează automat pariul maxim valabil la un slot, ceea ce înseamnă că toate liniile de plată vor fi active, iar pentru fiecare linie de plată valoarea monedelor va fi maximă. Deși necesită un buget mai mare, rundele de joc cu pariu maxim îți pot aduce câștiguri semnificative într-un timp relativ scurt.

Simboluri si caracteristici speciale pentru jocurile de pacanele cu fructe

Jocurile de păcănele fructe urmează de obicei același tipar, având simboluri asemănătoare.

În cadrul acestor sloturi vei găsi cel mai frecvent simbolurile clasice cu fructe, de la cele comune, până la cele mai exotice.

  • Fiecare fruct are o anumită valoare și îți poate aduce câștiguri mai mari sau mai mici. Valoarea o poți afla din tabelul de plăți pe care este recomandat să îl consulți înainte de a te juca pentru a vedea mai exact care sunt câștigurile pe care poți pune mâna.
  • În afară de aceste simboluri clasice cu fructe, sloturile mai pot avea în cadrul jocului cifra 7 sau simbolul BAR. În funcție de jocul de păcănele fruit, șeptarii pot avea rolul de simbol wild sau scatter, pot înlocui alte simboluri sau pot multiplica sumele câștigate pe liniile de plată.
  • Simbolul BAR este însă cel mai valoros simbol din cadrul jocurilor de păcănele fruits. Are o valoare mai mare decât cea a 7-lor și uneori are și rolul de multiplicator pentru sumele câștigate.
  • Sloturile cu fructe nu vin întotdeauna cu opțiuni speciale precum runde bonus cu învârtiri sau alte simboluri speciale pe care le regăsim de obicei în cadrul sloturilor tematice, nou apărute pe piață.

Există totuși o funcție pe care majoritatea jocurilor de păcănele cu fructe o au. Și e una ce este apreciată de jucători pentru că îți poate dubla pe loc câștigurile – funcția de Gamble.

Dacă prinzi un câștig, poți activa această opțiune, moment în care vei avea în față o carte așezată cu fața în jos, iar tu va trebui să ghicești culoarea.

Dacă ghicești corect, ți se dublează pe loc câștigul. Desigur, și sloturile clasice cu fructe cu jackpot-uri progresive sau chiar fixe sunt la fel de atractive pentru jucători pentru că sunt mult mai distractive și pline de adrenalină.

Cele mai populare jocuri de pacanele cu fructe

Varietatea de aparate de casino online cu fructe face ca alegerea unui joc să fie extrem de dificilă atunci când nu ai unul favorit sau când vrei să încerci și altceva.

Experiența de joc furnizată de titlurile nou-apărute nu poate să facă uitate jocurile deja clasice.

Cu impresionanta sa colecție de sloturi cu fructe și Șeptari, EGT Interactive rămâne în topul providerilor, iar jocurile sale Burning Hot și Shining Crown (Coroane) continuă să rămână cele mai accesate aparate online.

Iti voi prezenta cateva jocuri considerate de mine ca fiind cele mai populare printre romani:

Burning hot

Este un joc din categoria clasicelor, un joc interactiv cu fructe. Acesta este produs de provider-ul EGT( AmusNET). Cu un RTP de 96,45%, simboluri speciale precum wild sau scatter pe 5 linii de plata iti propun sa testezi unul dintre cele mai iubite jocuri de romani. Acest slot se aseamana cu Shining Crown, 40 burning hot, 100 super hot.

Burning hot are, de asemenea, si o serie de simboluri speciale.

Dintre acestea remarcam simbolurile Scatter, reprezentate de dolar si de trifoilul cu 4 foi. Cum probabil te asteptai, mai exista de asemenea si o stea Scatter. 5 stele de acest tip iti pot aduce pana la 10000 de monede.

Trifoiul este simbol wild, putandu-le inlocui pe cele de baza, pentru a ajuta la formarea de perechi pentru castiguri excelente.

Sa nu uitam despre optiunea de dublaj.

Daca esti iubitor de gambling, ei bine la Burning Hott vei putea dubla un castig prin intermediul unui pariu pe culoarea unei carti. Daca castigi, banii se vor dubla, daca nu, ai pierdut tot.

Shining Crown

Cu siguranta ai auzit de acest joc,Shining Crown se numara printre cele mai faimoase jocuri de noroc  gratis 77777 din cadrul cazinourilor din Romania. Este un joc classic de pacanele cu fructe si foarte iubit de catre jucatori. Este creat de provider-ul EGT si are 10 linii de plata.

Cu acest joc, poți avea parte de câștiguri semnificative. Are niște reguli simple și ușor de înțeles, ceea ce-l face un joc de păcănele foarte căutat.

Shining Crown are o volatilitate medie, cu 10 linii de plata, iar RTP-ul este de 96,37%. Nu uita ca poti juca online demo prin intermediul paginii noastre, care te va trimite intr-o fereastra separata. Apasa butonul “Start” si distreaza-te si antreneaza-te jucand gratis direct din confortul casei tale.

Daca esti pasionat de jocurile pe mai multe linii nu uita sa incerci si 40 Shining Crown gratis.

Sizzling Hot

Sizzling hot este un joc cu 5 role, la randul lui foarte indragit de catre jucatori, de la providerul Novomatic. Acest joc gratis 77777 are o gama limitata de bugete pentru jucatorii cu limita mica, cel mai mic pariu fiind de 5 credite, insa daca esti doritor de mize mari poti paria pana la 1000 credite pe rotire.

Sizzling Hot Deluxe Online este foarte usor de jucat, fiind un joc de pacanele online fara reguli complicate. Slot-ul contine scatter-ul (steluta) care plateste un multiplu frumos din suma pariata ( 2x pentru trei simboluri, 10x pentru patru simboluri si 50x pentru 5)

O linie castigatoare este atunci cand obtii cel putin trei simboluri identice gasite unul langa altul. Castigul poate fi colectat sau dublat cu ajutorul functiei gamble. SIZZLING HOT DELUXE GRATIS nu are rotiri gratuite, joc bonus sau jackpot.

Sweet Bonanza

Candy Crush al pasinonatilor, un slot dulce si fructat, nu este doar un slot de pacanele gratis, ci o vanatoare de simboluri. O descoperire norocoasa de la dezvoltatorii Pragmatic Play, Sweet bonanza online este un aparat de slot in stil clasic, cu o intorsatura castigatoare.

Jocul de păcănele Sweet Bonanza online gratis plătește într-un mod unic, modul colapsabil – de fiecare dată când minim 8 simboluri formează un câștig, acestea dispar și sunt înlocuite cu altele. Funcția continuă până când nu mai există combinații câștigătoare. Atracția principală este funcția de Rotiri Gratuite.

Cu 4 sau mai multe simboluri Scatter obții 10 rotiri gratuite cu un ecran special. În timpul funcției apar bombe cu multiplicatori. Bombele pot avea multiplicatori între 2x și 100x

Fruit Party

Acest produs Pragmatic Play aduce acțiune în cazinourile online licențiate din România din mai 2020. Jocul este construit pe o grilă 7 x 7 în care plățile sunt făcute pentru clustere de minim 5 simboluri alăturate pe orizontală sau verticală.

Modul Colapsabil (înlocuirea simbolurilor câștigătoare cu alte simboluri) și multiplicatorii de simbol garantează adrenalina și suspansul. Daca esti atras de acest joc iti recomand cu incredere sa incerci si Fruit Party 2, urmasul acestui joc.

Concluzii

Alte jocuri gratuite pe care le poți încerca pe site-ul nostru sunt: 20 Super Hot, 40 Super Hot, Fruit Shop, Fruit Cocktail, Million Coins Respin sau Seven High. Indiferent ce slot cu fructe sau păcănele cu speciale alegi să încerci astăzi, noi îți garantăm că vei avea parte de multă distracție și adrenalină!

Încearcă jocurile gratuite, pregătește-te intens pentru varianta cu bani a jocului, colectează bonusurile exclusive oferite de cazinourile online și pune mâna pe un premiu mare!

FAQ

Q: Pot juca sloturi cu fructe gratis cu un bonus de bun venit?

R: Cu siguranta, chiar iti recomand sa te folosesti de bonusurile de bun venit deoarece pot fi un start considerabil pentru a iti creea o balanta decenta.

Q: Pot sa castig un jackpot la sloturi cu fructe?

R: Cel mai ravnit premiu la jocurile gratis online cu fructe este cu siguranta Jackpotul.

Joaca-te si poti sa fii chiar tu castigatorul marelui JackPot! Acesta poate fi de doua feluri, fix sau progresiv. Jackpotul fix este o sumă de bani pusă la bătaie din partea cazinoului.

Acesta poate fi câștigat în cazul în care jucătorul reușește să obțină o anumită combinație pe rolele aparatelor de tip slot.

Câștigarea acestuia nu este condiționată de valoarea pariului sau de numărul de jucători. Jackpotul progresiv este o sumă de bani care este în continuă creștere, deoarece se formează de la depunerile jucătorilor. De la fiecare pariu realizat, cazinoul preia un procent mic și îl adaugă la acest jackpot.

Valoarea acestora poate ajunge la milioane.