5 Dazzling


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 5 Dazzling Hot pe bani reali?

Superbet

Magic Jackpot

Winner

Game Producer
EGT (AmusNET)

Simboluri speciale
Scatter

Linii de plata
5

Functii
Gamble

RTP
95.74%

Rating
4.9/5 – 3846 voturi

Sloturi similare
Burning Hot, Shining Crown, 20 Dazzling Hot, 5 Burning Heart

Joaca 5 Dazzling demo gratis fara download

Cum se joaca 5 Dazzling hot?

Simboluri si plati la 5 Dazzling demo

Functii speciale 5 Dazzling demo

Rata de plata la 5 Dazzling Hot

Joaca pe mobil 5 Dazzling Gratis

Verdictul nostru pentru 5 Dazzling Hot

FAQ

Joaca 5 Dazzling demo gratis fara download

Producatorul de pacanele online EGT ne uimeste si de aceasta data cu noul 5 Dazzling HOT, un joc ca la aparate de tip pacanele cu fructe, cu septari si stelute norocoase! Colorat si distractiv, 5 Dazzling HOT Demo este perfect pentru a te relaxa dupa o zi grea, principalul atu al acestui joc fiind simplitatea si usurinta de a deprinde jocul! Asadar, daca preferi pacanele cu fructe cu putine linii fixe, dar cu bonusuri substantiale, incearca 5 Dazzling HOT demo. Asadar, afla tot ce trebuie stiut si joaca 5 Dazzling Hot gratis pe site-ul nostru.

Cum se joaca 5 Dazzling hot?

În general, sloturile create de EGT se remarcă prin simplitate. Tot ce trebuie să faci aici este să apeși pe butonul portocaliu din stânga jos pentru a porni jocul automat. Rotirile vor curge unele după altele până vei apăsa din nou același buton. Este cel mai simplu mod de a te juca, dar nu cel mai interactiv sau care îți poate aduce cele mai mari premii. Modul automat este setat la o anumită miză și nu te poți folosi de funcțiile jocului.

De asemenea, îți recomandăm să apeși butonul ”i”, care se află în stânga butonului de pornire/oprire. Aici vei avea toate informațiile esențiale despre 5 Dazzling Hot EGT, precum câștigurile asociate simbolurilor, informații despre liniile de plată și despre funcțiile jocului, precum jackpotul și gamble.

Mizele se găsesc jos și sunt 5, 10, 25, 50 și 100. Fiecare miză este un buton care îți va permite să joci câte o rundă în parte la fiecare apăsare. Astfel, vei avea control asupra jocului și asupra mizei alese. Foarte importantă este și funcția gamble care apare în dreapta jos, sub câștig. Aceasta apare după fiecare rundă câștigătoare și ai șansa să îți dublezi câștigul, dar despre aceasta vom avea o secțiune separată mai jos.

Simboluri si plati la 5 Dazzling demo

Fiind un slot cu tema cunoscută a fructelor, este evident că acestea sunt „eroinele” principale ale jocului. Întâlneşti aici struguri, prune, cireşe, pepene verde, portocale dar şi lămâi. Cele mai bine plătite combinaţii de 5 de un fel rămân strugurii care aduc 500 de credite şi care sunt la egalitate cu pepenele verde. Urmează portocala, pruna, cireaşa şi lămâia care aduc şi ele 200 de credite.

Joacă 5 Dazzling Hot gratis pentru a vedea cum şeptarii sunt cele mai bine plătite simboluri din joc, 5 astfel de simboluri aducând nu mai puţin de 5000 de credite. Steluţele argintii apar şi ele pe ecranul slotului şi atunci când sunt în număr de 5 aduc 250 de credite. Grafica oferită este una plăcută care pune în evidenţă fructele, în timp ce muzica de fundal este una plăcută de natură să nu te irite atunci când joci.

Functii speciale 5 Dazzling demo

5 Dazzling Hot online gratis este un joc de păcănele gratis EGT care integrează și o funcție Gamble. Aceasta prinde foarte bine pentru cei cărora le place adrenalina. Cu funcția gamble la 5 Dazzling demo avem șansa să ne dublăm câștigurile. Tot ce trebuie să facem este ghicim dacă o carte va fi neagră sau roșie. Putem repeta funcția de 5 ori, ceea ce înseamnă că putem ajunge la premii colosale cu 5 Dazzling demo. Mare grijă însă, pentru că în același timp putem pierde un câștig pe care l-am acumulat cu grijă.

La slotul 5 Dazzling Demo, pariurile pe fiecare rotire au un nivel între 0.01 și 0.1 monede, iar creditul variază între 5 și 100. Astfel, jocul este potrivit atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei cu experiență.

Funcția jackpot este un fel de funcția gamble, tot cu cărți de joc, dar puțin mai complicată. Îți vor fi prezentate 12 cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi câte o carte până vor fi trei cărți din aceeași suită. Fiecărei suite îi corespunde un nivel, iar bonusul va fi în funcție de acesta. Trefla este nivelul 1, rombul nivelul 2, inima roșie nivelul 3 și inima neagră nivelul 4. Dacă ai norocul ca trei cărți să fie din suita inimii negre, atunci cel mai mare bonus poate fi al tău! 5 Dazzling Hot gratis nu are speciala (runda bonus), dar cu funcțiile deja menționate nu îi vei simți lipsa. Totodată, îi lipsește și simbolul wild, dar compensează prin șansele ridicate de câștig cu cele cinci linii de plată!

Rata de plata la 5 Dazzling Hot

Asa cum probabil stii deja, cu cat ai un RTP mai apropiat de 100%, cu atat sansele tale sunt mai mari, 100% insemnand egalitate de sanse cu casa. Indiferent de bugetul și de nivelul de experiență al jucătorilor, 5 Dazzling demo EGT merită mai mult de o încercare! Cu un RTP (rata de plată) de 95,74%, este ușor de văzut de ce acest joc este unul dintre cele mai populare în rândul jucătorilor! Cu cele cinci linii de plată, poți câștiga sume importante dacă vei decide să îl încerci pe bani!

Joaca pe mobil 5 Dazzling Gratis

Puteti chiar sa jucati 5 Dazzling pe cel mai recent dispozitiv gadget mobil, in timp ce mizele de spin se potrivesc tuturor stilurilor de joc slot, datorita unei game largi de combinatii de credite si credite-pariuri. 5 Dazzling hot demo este una dintre recomandarile extrem de bune, pe care nu trebuie sa le ratezi!

5 Dazzling demo pe mobil se joaca exact la fel ca varianta desktop. Este foarte bine optimizat si tot ce ai nevoie este o conexiune la internet. Vei juca acest joc gratis 2023 de oriunde te aflii.

Verdictul nostru pentru 5 Dazzling Hot

Acesta este unul dintre aparatele cu aspect retro pe care îl vei îndrăgi instant! Aici vei avea șansa de a încerca ceva cum rar întâlnești în lumea sloturilor. Poate nu credeai că jocurile clasice cu fructe și șeptari te mai pot surprinde cu ceva, dar furnizorul EGT reușește să aducă ceva nou celei mai cunoscute tematici a jocurilor de noroc. Așadar, nu ezita și joacă 5 Dazzling demo aici. Nu uita să verifici și restul jocurilor de pacanele gratis noi din pagina Joacă! Am pregătit pentru tine jocuri cu fructe, șeptari, sporturi, personaje de film și multe alte pacanele gratis. Iti uram mult noroc!

FAQ

Q:Cine a creat slotul 5 Dazzling Hot?

A:5 Dazzling hot a fost creat de catre EGT(Amusnet Interactive), unul dintre cei mai importanti provideri de pe piata din Romania. Printre jocurile create de ei se enumera si 5 Burning Hot, Shining Crown sau Supreme Hot.

Q:Care este castigul maxim la 5 Dazzling Hot?

A:Poti castiga marele jackpot de x5000 la o linie de 77777, sau poti avea o sansa la fiecare rotire pentru a activa runda bonus Jackpot Cards Mistery! Asadar, nu mai sta pe ganduri si disteaza-te acum cu 5 Dazzling demo.

Top 10 Jocuri