Dark Queen


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Dark Queen pe bani reali?

Categorii joc

Pacanele EGT |
Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild

Linii de plata
20

Functii
Gamble

RTP
96,04%

Rating
4.8/5 – 935 voturi

Sloturi similare
10 Burning Heart, 100 Cats, Caramel Hot, 20 Diamonds

Joacă Dark Queen gratis fara download

Simboluri si plati la Dark Queen

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joacă Dark Queen gratis fara download

Jocul de pacanele Dark Queen va va face sa va aduceti aminte de povestea cu Alba ca Zapada, cu printesa frumoasa cu parul negru, regina neagra malefica cu oglinda ei magica si marul pe care regina ii l-a dat Albei ca Zapada incercand sa o otraveasca. Aceste 2 femei, printesa si regina sunt foarte frumoase, dar inima reginei este neagra de asemenea. Trebuie sa va aduceti aminte de asta atunci cand jucati online, pe cele 20 de role la acest joc de pacanele EGT. Oglinda magica este Wild-ul iar marul este extra Wild-ul. Sa va asteptati si la un pitic, o lanterna magica care desigur ii apartine piticului, plus o veverita, o geantaa plina de bijuterii, o tolba pe care o poarta vanatorii si niste simboluri poker.

Jocul Dark Queen este destul de simplu de jucat. Toate platile se fac de la stanga la dreapta, pe liniile selectate, la cel putin 3 simboluri de acelasi fel, incepand cu prima rola. Aveti optiunea de autoplay pentru ca jocul sa mearga automat, fara sa mai apasati pe Spin dupa fiecare joc. Pariul minim este de 0.20 RON iar pariul maxim de 200 RON. Pentru a va familiariza cu jocul de pacanele puteti incerca varianta demo care este gratuita si pe care o puteti gasi la mai multe cazinouri.

Simboluri si plati la Dark Queen

Sunt in total 11 simboluri la jocul Dark Queen, cele mai valoroase fiind Wild-ul cu oglinda magica care subtituie toate simbolurile, extra wild-ul cu forma marului care, desi apare doar pe rola 1 este foarte valoros deoarece converteste toate simbolurile A, K, Q si J de pe ecran in simboluri wild si acestea subtituie toate simbolurile. Haideti totusi sa vedem ce plata avem la 5 simboluri de acelasi fel:

  • 5 wild-uri oglinda = x50 suma pariata
  • 5 regina cea rea sau Alba ca Zapada = x25 suma pariata
  • 5 pitici sau veverite = x10 suma pariata
  • 5 bolte, punga cu bijuterii sau lanterna magica = x7,5 suma pariata
  • 5 A, K, Q sau J = x5 suma pariata

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia GAMBLE se poate folosi pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata, apasand butonul Gamble si selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca selectia pe care ati facut-o este incorecta atunci suma pariata prin functia gamble este pierduta.

Rata de plata

Rata de plata pentru jocul Dark Queen este de 96,04% cu o volatilitate mica spre medie.

FAQ

Q:Cine a creat slotul Dark Queen?

R:Slotul Dark Queen a fost creat de EGT.

Q: Care este castigul maxim la Dark Queen?

R:Castigul maxim la Dark Queen este de x5000 suma pariata.

Top 10 Jocuri