Captain Venture


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Captain Venture pe bani reali?

Superbet

Magic Jackpot

Winner

Categorii joc

Pacanele clasice |

DESPRE CAPTAIN VENTURE GRATIS

Pentru a avea o combinatie castigatoare la Captain Venture ONLINE trebuie sa nimeresti 3 sau mai multe simboluri identice cu sau fara ajutorul simbolului wild. Jocul are o tematica clasica, actiunea se petrece la bordul unei nave unde exploratorii sunt in cautarea comorilor. CAPTAIN VENTURE GRATIS are 5 role cu 10 linii de plata, avand un RTP de 94.01%.

SIMBOLURI CAPTAIN VENTURE ONLINE

Capitanul este simbolul wild si actioneaza ca un simbol de inlocuire, fiind cel mai bun simbol din CAPTAIN VENTURE GRATIS. Roata navei este simbolul scatter, ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri pentru a declansa functia bonus (rotiri gratuite), existand intre 10 si 20 de rotiri gratuite disponibile. Fiecare dintre aceste rotiri gratuite vine cu un efect multiplicator.

VERDICT CAPTAIN VENTURE GRATUIT

CAPTAIN VENTURE GRATIS este un joc de pacanele online grozav, in care caracteristica bonus ofera satisfactie maxima jucatorilor. Cu un RPT decent si bonusuri foarte bine platite, CAPTAIN VENTURE ONLINE merita incercat cel putin o data. Puteti juca pe unul din cazinourile noastre recomandate!

Top 10 Jocuri