Bulky Fruits


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Bulky Fruits pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
5

Functii
Gamble

RTP
96.85%

Rating
4.9/5 – 588 voturi

Sloturi similare
Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 20 Super Hot

Joaca Bulky Fruits gratis fara download

Simboluri si plati la Bulky Fruits

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca Bulky Fruits gratis fara download

Bulky Fruits pacanele este un joc online EGT cu o tematica familiara si simboluri interesante. Design-ul este conceput special pentru cei care doresc sa joace direct de pe mobil, in confortul propriei case sau in timp ce asteapta la coada la magazin. Bulky Fruits este un joc de pacanele cu o multime de fructe si alte simboluri cunoscute, dar Jackpot Cards-urile sunt cele care fac jocul atat de interesant. Castiga combo uri umpland cele 5 role cu fructele deosebite cum ar fi cirese, capsune si pepeni. Jocul are de asemenea septarii norocosi, extinzandu-se cu trifoi si 2 caractere simbol. Pariaza la Bulky Fruits de oriunde, mobil sau desktop. Daca cautati un joc de pacanele care sa va poata oferii o experienta unica, dar totusi familiara, atunci Bulky Fruits este jocul perfect pentru dumneavoastra.

Bulky Fruits contine o varietate de simboluri familiar, tema acestui joc de pacanele fiind fructele, acestea aducand o multime de premii de toate felurile. Combinarea simbolurilor vor aduce un castig, combinatiile platind de la stanga spre dreapta. Cel mai mare castig al combinarii simbolurilor este de 3000x suma pe care ati pariat-o, miza cea mai mica fiind de 0.20 RON iar miza maxima fiind de 200 RON. Ar trebui sa stiti simbolurile jocului inainte de a-l juca deoarece unele dintre ele sunt speciale si pornesc anumite functii speciale.

Septarii sunt cei mai valorosi, fiind cel mai bine platiti, iar portocalele, prunele, lamaile si ciresele sunt cele mai slabe simboluri.

Simboluri si plati la Bulky Fruits

Sunt 11 simboluri in Bulky Fruits care au o forma patrata. Simbolurile, asa cum sugereaza si numele jocului de pacanele sunt majoritatea fructe: pepeni, struguri, cirese, lamai, portocale si prune, dar se mai pot gasi in joc atat septarii norocosi cat si wild-uri in forma de trifoi care plasate pe rolele 2, 3 sau 4 inlocuiesc toate simbolurile aflate pe aceeasi rola in afara de Scatterele in forma de dollar si stea. Pentru a castiga sunt necesare 3 simboluri de acelasi fel incepand cu prima rola, in afara de septari unde necesita doar 2 simboluri.

Jackpot Cards

Jackpot Cards este una dintre functiile speciale ale jocului de pacanele Bulky Fruits care se declanseaza la intamplare in timpul jocului. Vor aparea 12 carti cu fata in jos si trebuie sa alegeti cate o carte pana veti avea 3 carti de acelasi fel. Sunt 4 tipuri de Jackpot-uri: inima rosie, inima neagra, trefla si romb. Cartile de inima neagra contin premiul cel mai mare pe care il puteti vedea in partea dreapta de sus a ecranului. .

Gamble

Functia speciala de Gamble apare dupa orice castig avut si trebuie sa alegeti intre Rosu si Negru, iar daca ghiciti correct suma dumneavoastra se va dubla. Daca ghiciti gresit veti pierde toata suma pe care ati castigat-o in ultimul joc.

Rata de plata

Bulky Fruits este un joc de pacanele care are 3 randuri si 5 coloane de simboluri si 5 moduri de a castiga. Volatilitatea acestui joc este destul de mica si este combinate cu o rata de plata de 96.85%.

Bulky Fruits este un joc special conceput pentru mobil, simbolurile majoritar fiind fructe de forma patrata. Joaca pe mobil Bulky Fruits acum pe Android sau IOS.

Bulky Fruits este un joc de pacanele foarte usor si familiar conceput, Jackpot Cards urile fiind cel mai interesant aspect al acestui joc, aducand castiguri uimitoare. Verdictul nostrum pentru Bulky Fruits este unul excellent.

FAQ

Q:Cine a creat slotul Bulky Fruits?

R: Jocul de pacanele Bulky Fruits a fost creat de EGT.

Q:Care este castigul maxim la Bulky Fruits?

R: Castigul maxim la Bulky Fruits este a septarilor de x3000 miza pariata sau cea a Jackpot Cards urilor de inima neagra, suma este aratata in partea dreapta sus a ecranului.

Top 10 Jocuri