Book of RA Deluxe 10


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Book of RA Deluxe 10 pe bani reali?

Superbet

Magic Jackpot

Winner

Categorii joc

Pacanele 777 |

CUM SE JOACA BOOK OF RA DELUXE 10 GRATIS

BOOK OF RA DELUXE 10 ONLINE este un joc cu doua ecrane fabuloase, avand pe primul ecran 5 role cu 4 randuri, iar pe cel de-al doilea 5 role cu 12 randuri oferind in total de 100 de linii de plata. Simbolurile scatter declanseaza un bonus de rotiri gratuite, un simbol poate fi extins pe ambele role. Castigurile sunt calculate de la stanga la dreapta.

SIMBOLURI DE CASTIG BOOK OF RA DELUXE 10

Simbolurile au adesea multiplicatori si platii similare, crescand atat cu pariul total, cat si cu numarul de pictograme identice. Scarabeul si statueta aurie a lui Isis au ambele multiplicator comun, inmultind cu 200 de ori pariul total. Sarcofagul dubleaza pariul, iar portretul exploratorului valoreaza 500x pariu. De asemenea, simbolurile A,K,Q si J platesc atunci cand apar pe role. Pe langa asta, BOOK OF RA DELUXE 10 GRATIS iti pune la dispozitie si functia de Gamble, daca vrei sa-ti dublezi castigul.

CONCLUZIE BOOK OF RA DELUXE 10 ONLINE

Grafica excelenta, coloana sonora si mecanismele de joc inovatoare au mentinut jocul in fruntea clasamentului jocurilor de pacanele online. Seria de jocuri Book of Ra a fost mereu printre cele mai favorite ale jucatorilor, novomatic adaptand mereu cele mai noi sisteme si moduri de joc atractive. Devino un explorator, roteste si descopera comorile din BOOK OF RA DELUXE 10 ONLINE la cele mai bune cazinouri din lista noastra, alaturi de un bonus de bun venit.

Top 10 Jocuri