20 Burning Hot


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 20 Burning Hot pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
20

Functii
Gamble

RTP
95,88%

Rating
4.6/5 – 789 voturi

Sloturi similare
40 Burning Hot, Shining Crown, 20 Super Hot, 20 Diamonds

Joaca 20 Burning Hot gratis fara download

Simboluri si plati la 20 Burning Hot

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca 20 Burning Hot gratis fara download

20 Burning Hot este un joc de pacanele progresiv, lansat de platforma interactive EGT. Acest joc cu tematica fructelor are 5 role si 20 de linii platitoare. Foarte asemanator cu predecesorii sai, acesta de asemenea ofera clasicele mecanisme ale jocului si simbolurile traditionale. Vizual, jocul de pacanele arata bine si putin mai modern decat cel original. Daca v-a placut celalalt joc, atunci nu este niciun motiv pentru care sa nu va placa si acesta.

20 Burning Hot se joaca la fel ca si cel original. Toate platile se fac de la stanga la dreapta, pe liniile selectate, la cel putin 3 simboluri de acelasi fel, in afara de septari unde sunt suficiente si 2 simboluri, incepand cu prima rola. Aveti optiunea de autoplay pentru ca jocul sa mearga automat, fara sa mai apasati pe Spin dupa fiecare joc. Pariul minim este de 0.20 RON iar pariul maxim de 200 RON. Pentru a va familiariza cu jocul de pacanele puteti incerca varianta demo care este gratuita si pe care o puteti gasi la mai multe cazinouri.

Simboluri si plati la 20 Burning Hot

Tematica slotului este cea a fructelor, iar septarii impreuna cu scatter-ul de dollar sunt simbolurile care va pot aduce niste castiguri destul de mari. Avem si Wild-ul sub forma trifoiului care este plasat doar pe rolele 2, 3 si 4 si subtituie toate simbolurile in afara de Scattere-le Dolar si Stea. Haideti totusi sa vedem ce plati va pot aduce 5 simboluri de acelasi fel:

  • 5 septari = x150 suma pariata
  • 5 Scatter de dollar = x100 suma pariata
  • 5 struguri si pepeni = x25 suma pariata
  • 5 clopotei = x10 suma pariata
  • 5 cirese, lamai, prune, portocale = x5 suma pariata

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia GAMBLE se poate folosi pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata, apasand butonul Gamble si selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca selectia pe care ati facut-o este incorecta atunci suma pariata prin functia gamble este pierduta.

Rata de plata

Rata de plata pentru 20 Burning Hot este de 95,88% care este putin mai mare decat media, iar volatilitatea este mica spre medie.

Jocul de pacanele 20 Burning Hot este perfect pentru a fi jucat de pe orice dispozitiv, fie el desktop sau mobil pe IOS sau Android.

Jocul este unul destul de bun, chiar daca nu are mai nimic in plus sau diferit fata de celelalte jocuri de pacanele. Volatilitatea destul de mica ii aduce un plus, iar castigurile pot fi destul de maricele. Per total este un joc bun.

FAQ

Q:Cine a creat slotul 20 Burning Hot?

R:20 Burning Hot a fost creat de provider-ul EGT.

Q: Care este castigul maxim la 20 Burning Hot?

R:Castigul maxim la 20 Burning Hot este de x3000 suma pariata.

Top 10 Jocuri