100 Cats


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 100 Cats pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
100

Functii
Gamble

RTP
96%

Rating
4.8/5 – 867 voturi

Sloturi similare
Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 20 Super Hot

Joaca 100 Cats gratis fara download

Simboluri si plati la 100 Cats

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca 100 Cats gratis fara download

Daca iubesti pisicile si de asemenea aparatele, atunci acest joc de pacanele este perfect pentru tine si il vei adora, produs de EGT, 100 Cats este un joc minunat unde poti alinia tot felul de combinatii pe 100 de lini pentru a castiga o multime de premii. Pisicile sunt foarte dragute si tuturor ne plac, daca iti plac si tie hai sa joci 100 Cats unde sunt o varietate de pisici ca si: Pearl iubitoarea pisica alba, Fluffy pisica pufoasa dupa cum sugereaza si numele, Blue Eyes pisica siameza, Prince pisica persana si Toby. Sunt toate perfecte. Alte lucruri perfecte la 100 Cats sunt Wild-urile cu stapana pisicilor care ofera castiguri foarte mari si subtitori ale wild-urilor, sansa de a castiga spin-uri gratuite, functia de Gamble si sansa de a castiga Jackpot Cards-urile.

100 Cats este un joc de pacanele cu standardul de 5 role si tematica pisicilor aranjate pe 4 randuri. Pariul minim este de 1 RON iar pariul maxim de 200 RON. Jocul plateste cand sunt 3 simboluri de acelasi fel, de la stanga la dreapta. Puteti incerca varianta demo, care este gratuita, inainte de a va juca pe bani reali pentru a va familiariza cu jocul.

Simboluri si plati la 100 Cats

Sunt 12 simmboluri la jocul de pacanele 100 Cats, majoritatea fiind cu tematica pisicilor, dar putem gasi si simboluri precum A, K, Q si J. Simbolul de Wild care le inlocuieste pe toate celelalte este cu stapana pisicilor. Scatter-ul ‘Cats of family’ este cel care va poate aduce optiunea de 10 jocuri gratuite la 3 simboluri imprastiate pe rolele 2, 3 si 4.

Poti obtine castiguri mari la 100 Cats cea mai mare fiind de x10 miza pariata a Wild-ului cu doamna draguta pentru 5 simboluri de acelasi fel.

Functia de rotiri gratuite se poate obtine prin 3 SCATTER pe rolele 2, 3 si 4 care declanseaza 10 rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt jucate folosind pariul si numarul de linii declansatoare. In timpul rotirilor gratuite se foloseste un set alternativ de role.

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia GAMBLE se poate folosi pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata, apasand butonul Gamble si selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca selectia pe care ati facut-o este incorecta atunci suma pariata prin functia gamble este pierduta.

Rata de plata

Volatilitatea jocului de pacanele 100 Cats este una medie iar rata de plata este de 96%.

100 Cats este un joc de pacanele perfect pentru a fi jucat pe mobil, din confortul propriei case, atat pe IOS cat si pe Android.

100 Cats este un joc perfect pentru iubitorii de feline, design-ul fiind unul superb, disponibil atat pe desktop cat si pe mobil, RTP-ul nefiind atat de mare dar puteti avea o experienta placuta in timpul jocului.

FAQ

Q:Cine a creat slotul 100 Cats?

R:Jocul de pacanele 100 Cats a fost creat de EGT.

Q:: Care este castigul maxim la 100 Cats?

R: : Castigul maxim la 100 Cats este de x5000 suma pariata.

Top 10 Jocuri