100 Burning Hot


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 100 Burning Hot pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
100

Functii
Gamble

RTP
95.89%

Rating
4.7/5 – 988 voturi

Sloturi similare
Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 20 Super Hot

Joaca 100 Burning Hot gratis fara download

Simboluri si plati la 100 Burning Hot

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca 100 Burning Hot gratis fara download

100 Burning Hot este un joc de pacanele EGT pentru iubitorii de aparate care a fost lansat in 2018. Vine cu 5 role, 4 randuri si 100 linii platitoare si are si optiunea de a-ti dubla pariul castigat. Desi nu exista optiunea de spin-uri gratuite in 100 Burning Hot totusi exista functia de Gamble care iti poate dubla castigurile si de asemenea Jackpot Cards-urile care sunt declansate intamplator. Daca vrei sa castigi foarte mult in jocul de pacanele, simbolul dolarului este cee ace cauti. Plateste x10.000 suma pariata atunci cand sunt 5 simboluri de acelasi fel intr-un singur spin.

100 Burning Hot este un joc de pacanele ca majoritatea celor lansate de la EGT, cu o tematica a fructelor, care iti poate aduce niste castiguri foarte mari. Toate platile sunt acordate de la stanga la dreapta, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, cu exceptia simbolurilor scatter. Pentru a va face o idee despre cum se joaca jocul puteti incerca varianta demo a acestuia care este gratuita si o puteti gasii la majoritatea casino-urilor. Pariul minim la 100 Burning Hot este de 1 RON iar pariul maxim de 200 RON.

Simboluri si plati la 100 Burning Hot

100 Burning Hot vine cu o multime de simboluri colorate in forma de fructi si alte simboluri speciale cum ar fi 2 scattere diferite si un simbol wild in forma de stea. Pentru a plati aveti nevoie de cel putin 3 simboluri identice, in afara de septari unde plata se face si la doar 2 simboluri. Deoarece sunt 100 de linii castigul maxim poate ajunge pana la 10,000x suma pariata. Haideti sa vedem ce plati sunt pentru 5 simboluri:

  • X5 SCATTER dollar = x100 suma pariata
  • X5 septari = x30 suma pariata
  • X5 struguri si pepeni = x5 suma pariata
  • X5 clopoti = x2 suma pariata
  • X5 cirese, lamai, portocale si prune = x1suma pariata

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia GAMBLE se poate folosi pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata, apasand butonul Gamble si selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca selectia pe care ati facut-o este incorecta atunci suma pariata prin functia gamble este pierduta.

Rata de plata

VRata de plata pentru jocul de pacanele 100 Burning Hot este de 95.89%.

Pacaneaua 100 Burning Hot este un joc compatibil cu toate tipurile de dispositive, mai ales cu mobilul, IOS sau Android.

Desi este un joc cu o volatilitate destul de medie, in opinia noastra este un joc de pacanele care iti poate aduce niste castiguri immense.

FAQ

Q:Cine a creat slotul 100 Burning Hot?

R:Jocul de pacanele 100 Burning Hot a fost creat de EGT.

Q: Care este castigul maxim la 100 Burning Hot?

R:Care este castigul maxim la 100 Burning Hot?

Top 10 Jocuri