Metodele de contact pe care le ai la dispozitie atunci cand întampini o problema la Winner


Winner contact

Pentru ce fel de probleme putem apela la Serviciul Suport Clienți Winner?

Metode de contact Winner

Număr contact Winner

Adresa de email

În cat timp se soluționează o problemă la Winner?

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact Winner

Winner contact

Winner Cazino se numără printre cei mai noi operatori de jocuri de noroc de pe piață apărut în România. Cu toate că unii sunt reticenți în ceea ce privește acest nou cazino, noi vă asigurăm că experința și condițiile bune de joc oferite clienților sunt excepționale, deoarece Contact Winner Cazino își dă toată silința pentru a crea un mediu demn de un adevărat câștigător. Acest cazino asigură un spațiu de joc legal și sigur, datorită licenței de funcționare ONJN obținută la data de 01.12.2019. În cadrul acestui cazino veți descoperi o multitudine de jocuri de tip slot, jocuri de ruletă și de video poker, dar cel mai interesant lucru este faptul că Winner colaborează inclusive cu EGT, cel mai mare producător de jocuri de noroc din România.

Pentru ce fel de probleme putem apela la Serviciul Suport Clienți Winner?

Din fericire site-ul online Winner.ro este unul extrem de bine structurat astfel încât toate nedumeririle dumneavoastră să fie lămurite. Situațiile în care veți întâmpina probleme vor fi rare, iar acestea pot fi soluționate în cel mai scurt timp apelând la Serviciul Winner Contact. Relația dintre cazinoul online și clienții săi trebuie să fie una foarte strânsă și reprezintă o necesitate care să fie primordială. Site-ul Winner.ro este operat de Play Online Solutions LTD, o companie înregistrată în Malta. De aceea Winner suport clienți pune la dispoziție vă pune la dispoziție numeroase variante prin care îi puteți contacta dacă există nelămuriri sau probleme. Iată care sunt principalele situații în care este recomandat să te îndrepți spre către Contact Winner:

Winner Suport Clienți te poate ajuta cu următoarele:

 • Contul tău
 • Ajutor pentru crearea contului;
 • Ajutor pentru verificare contului;
 • Ajutor pentru pariuri virtuale
 • Ajutor pentru probleme legate de depuneri și retrageri;
 • Oferte și Bonusuri

Deși Winner cazino este cunoscut ca fiind relative nou pe piața online acesta vine frecvent cu promoții, de aceea vă sfătuim să urmăriți activitatea pe site-ul online. Încă de la început acest ffurnizor te așteaptă cu bonus de bun venit care îți poate aigura câștiguri înfloritoare. După crearea contului în semn de recunoștință cu un bonus de până la 700 lei. Acest bonus este valabil pentru primele 3 depuneri. Winner bonus detalii:

Prima depunere – primești 100% din suma depusă în limita maximă de 200 RON + un pariu gratuit în valoare de 25 lei.

 • A doua depunere – primești 100% din suma depusă în limita maximă de 200 RON + un pariu gratuit în valoare de 25 lei + 25 Free Spins.
 • A treia depunere – primești 100% din suma depusă în limita maximă de 300 RON + un pariu gratuit în valoare de 50 lei.
 • Probleme la depuneri și retrageri

Winner contact pune la dispoțizia clienților explicații detaliate în privința depunerilor și retragerilor, după cum veți vedea. Winner pune la dispoziția utilizatorilor săi cele mai sigure și rapide 3 modalități de plată. Vorbim aici despre depuneri fizice în agențiile Winner, plata prin cardul de credit/debit Visa, Mastercard sau Maestro și Paysafecard.

 • Depunerile în Agenții,

Dacă alegeți să faceți o depunere fizică la într-o agenție trebuie doar să vă deplasați la una din numeroasele noastre agenții, să prezentați un act de identitate și să depuneți suma dorită. Pentru a face astfel de depuneri trebuie să aveți un cont deschis la acest cazino și mai apoi să mergeți la o agenție unde să efectuați tranzacția. Banii sunt procesați instant, suma minima pe care o puteți depune fiind de 20 lei, iar cea maximă fiind de 9.000 lei.

 • Card de Credit/Debit și Paysafecard

Dacă doriți să depuneți banii prin intermediul unui card de credit/debit Visa, Mastercard și Maestro sau prin Paysafecard, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, în secțiunea „Depozit”, să alegi suma pe care vrei să o depui, fie introduci direct suma, fie selectezi una din sumele prestabilite , introduci datele de pe cardul pe care vrei să îl folosești și confirmi depunerea. Durează doar câteva minute să treci prin acest process. Banii îți intră în cont instant.

Retragerea Winner se realizeaza doar după prezentarea actului de identitate și confirmare.

Ca și în cazul unei depuneri, vă sunt puse la dispoziție trei modalități prin care puteți face o retragere Winner: Agențiile fizice, cardul de credit/debit Visa, Mastercard sau Maestro și Paysafecard. Indiferent de modalitatea de retragere a banilor. Cel mai important lucru pe care trebuie să il faci pentro o retragere este să completezi o cerere de retragere Winner a banilor din cont.

 • Joc responsabil

Winner s-a angajat să furnizeze timp de calitate petrecut în cazinoul lor. Mizele și câștigurile pot fi foarte atrăgătoare, dar există și fiorul pierderilor. Încurajăm cu tărie intrarea în joc doar atunci când vă simțiți 100% încrezător în deciziile dumneavoastră și în momentul când aveți un buget pe care vă permiteți să Îl pierdeți. Dacă doriță să jucați pentru a recupera o sumă piedută, atunci vă îndemnâm să vă OPRIȚI! Pentru a afla în ce măsură sunteți dependent de jocuri de noroc, vă rugăm să faceți testul anonim la https://jocresponsabil.ro/autotestare/

Metode de contact Winner

Site-ul Winner.ro este operat de Play Online Solutions LTD, o companie înregistrată în Malta.

Număr contact Winner

Winner support clienți le oferă utilizatorilor săi diverse metode prin care aceștia să-și rezolve problemele și nelămuruirile, una din cele mai practice metode este apelul telefonic la numărul furnizat de Winner Contact Nr. Telefon : 0316302111. Operatorii comunică eficient cu clienții astfel încât problemele să fie soluționate cât mai repede.

Adresa de email

În momentul când vă loviți de o problemă mai compleză și considerați că explicațiile telefonice nu sunt suficiente puteți apela cu încredere la operatorii echipei Winner prin intermediul suportului scris, mai exact pe adresa de email suport@online.winner.ro. Echipa Winner contact este întotdeuna gata să te ajute.

În cat timp se soluționează o problemă la Winner?

În functie de dificultatea problemei întâmpinate aceasta poate fi rezolvata în timp real cu ajutorul unui operator sau în cateva zile lucrătoare, programul de relații cu clienții fiind disponibil între orele 10:00-22:00. Serviciile lor sunt unele extrem de calitative fără de cusur, în ciuda programului așa zis scurt.

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact Winner

În concluzie, recomndăm cu încredere Winner Cazino pentru serviciile pe care le asigură clienților săi, referindu-ne la inovația în ce privește gama larga de jocuri de care dispun și mai ales pentru Suportul Winner, Serviciul Clienți din cadrul acestui cazino la început de drum uimește prin promtitudine și eficacitate. Winner reușește cu siguranță să se ridice la nivelul cazinourilor cu experiență de pe piața din România. Se ridică chiar și la nivelul celor mai exigenți jucători. Vă invităm să vă faceți un cont și să vă confirmați și dumneavoastră excelenta acestui cazino.

Metoda de Contact
Informatie de contact
Program

E-mail
suport@online.winner.ro
Non-stop

Telefon
0316302111
Non-stop

Live Chat
-
-