Metode de contact puse la dispozitie atunci cand întampini o problema la Luck Cazino


Contact Luck Cazino

Pentru ce fel de probleme putem apela la Serviciul Suport Clienti al Luck Cazino?

Metode de contact Luck Cazino

Suport Luck: întrebări frecvente

Formularul de contact

Adresa de e-mail

În cât timp se soluționează o problemă la Luck Cazino?

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact de la Luck Cazino

Contact Luck Cazino

Luck Cazino este unul din cei mai preocupați operatori de jocuri de noroc privind bunăstarea și entuziascmul clienții săi, acest cazino oferă toate tipurile de jocuri și lucrează constant pentru a aduce la cel mai înalt nivel serviciile puse la dispoziție utilizatorilor săi. Luck Cazino întreține divertismentul punând la dispoziție o gamă largă de jocuri de care vă puteți bucura cum ar fi: Jocuri de tip Slot, Jocuri Live, Jocuri de Cazino sau Pariuri Sportive. Toate jocurile furnizate de Luck cazino sunt deosebite datorită graficii și efectelor sonore excepționale, care sunt menite să îl facă pe utilizator să pătrundă în lumea virtuală.

Pentru ce fel de probleme putem apela la Serviciul Suport Clienti al Luck Cazino?

Este extrem de bine cunoscut faptul că pentu orice cazino online este esențial ca Serviciul Suport Clienți să fie unul bine pus la punct, cu multiple variante de contact la care utilizatorii să apeleze în caz de nevoie. Echipa de Contact Luck Cazino este echipa ideală care o să vă soluționeze problemele.

Iată care sunt principalele situații în care este recomandat să te îndrepți către Suport Clienți:
 • Contul tău

Serviciul Clienți Luck Cazino te poate ajuta cu următoarele:

 • Înregistrare;
 • Resetarea parolei;
 • Plăți;
 • Promoții;
 • Limite;
 • Reclamații;
 • Erori ale jocului;
 • Trimitere documente verificare;
 • Oferte și Bonusuri

Luck Cazino oferă unele dintre cele mai bune bonusuri de bun venit de pe piață jocurilor de noroc online. Oferta de bun venit de la Luck Cazino Contact constă într-un bonus pana la 3.000 RON cu rulaj 1x, pentru primele trei depuneri;

 • Prima depunere: 30% până la 1.000 RON
 • A doua depunere: 20% până la 1.000 RON
 • A treia depunere: 10% până la 1.000 RON

* Pentru orice situaţii sau întrebări legate de prezentul bonus, utilizatorii sunt rugați să consulte Termenii si Condiţiile aferente*

 • Probleme la depuneri și retrageri

În cazul în care veți întâmpina probleme cu depunerile și retragerile sumelor de bani vă îndrumăm să accesați secțiunea Suport Luck Cazino. Echipa lor va fi gata să vă ajute cu orice probleme ați putea întâmpina. Operatorii sunt unii dintre cei mai buni, aceștia vă vor ghida pas cu pas pentru a soluționa problemele cu care vă veți confrunta la depuneri și retrageri. Înainte să apelați la un operator vă invităm să accesați secțiunea de Întrebări frecvente unde veți putea găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră, în caz ca nu veți găsi răspunsurile apelați la Contact Luck Cazino.

 • Joc responsabil

Luck Casino își dorește să ofere cea mai interesantă experiență de joc posibilă utilizatărilor săi. Ba chiar mai mult, Luck Cazino dorește să le arate clienților că acesta este un operator ce merită încrederea lor, prin transparența și echitabilitatea sa. Luck Cazino.ro fiind dedicat întrutotul Jocului Responsabil. Protecția minorilor, Acest cazino ia toate măsurile posibile ca jocurile de noroc pe care le pune la dispoziție să nu fie accesate de persoanele cu vârsta sub 18 ani. Reclamele, sponsorizările și activitățile promoționale nu vizează persoanele sub 18 ani, ne asigură Luck Cazino. Iar pentru a proceda în mod legal, Luck Cazino își rezervă dreptul de a solicita actele de identitate clienților săi pentru a se asigura că site-ul lor nu este accesat de minori.

Luck Cazino vine cu o soluție inovativă în cee ace privește responsabilizarea clienților săi punând la dispoziție următorele opțiuni:

Pentru a beneficia de opţiunea Limita de Pierdere, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău Luck.com.
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Jocuri.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp şi limita de pierdere.
 6. Salvează modificările.

Pentru a profita de opţiuneaLimita de Depozit, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău Luck.com.
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Plăți.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp, limita de depunere şi metoda depunerii.
 6. Salvează modificările.

Pentru a profita de opţiunea Limita de Timp, urmează aceşti paşi:

 1. Conectează-te la contul tău Luck.com.
 2. Accesează-ţi contul din stânga (Limite).
 3. Selectează Oră.
 4. Activează opţiunea.
 5. Modifica setările pentru a stabili durata de timp, limita decool off.
 6. Salvează modificările.

Metode de contact Luck Cazino

Suport Luck: întrebări frecvente

Înainte de a folosi serviciile Luck echipa contact, poți folosi secțiunea de întrebări frecvente.

Aceasta se găsește în subsolul paginii, indiferent de dispozitivul de pe care intri, fie că este de pe desktop, laptop, tabletă sau mobil. Apasă intrebări frecvente” pentru a deschide pagina. Pentru a lua legătura cu echipa Luck contact, poți folosi două metode: formularul de contact și adresa de e-mail.

Formularul de contact?

Acesta serviciu poate fi accesat din subsolul paginii, de la „Contact”, veți putea găsi și accesa un link pe care îl regăsiti atât în versiunea de laptop/desktop, cât și în versiunea de browser de pe mobil. Îm acesy formular va trebui să completezi câteva câmpuri, date de contact și să detaliezi problema propiu-zisă. În final veți apăsa pe butonul ,,Trimite” și problema dumneavoastră va fi ca și rezolvată.

Adresa de e-mail

Pentrul a contacta echipa Luck contact, poți folosi și adresa de e-mail contact@luck.com. Această adresă de e-mail poate fi găsită și la secțiunea de întrebări frecvente. Când folosiți aceasta metodă problema trebuie să fie explicată cât mai detaliat, puteți adăuga imagini sau screenshot-uri pentru a ilustra mai bine complicația.

În cât timp se soluționează o problemă la Luck Cazino?

În funcție de gravitatea problemei cu care vă confruntați, aceasta poate fi rezolvată în termen de una-două zile lucrătoare, până la rpimirea mesajului, iar apoi problemele tehnice sunt rezolvate în cel mai scurt timp după gradul de dificultatea a lor.

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact de la Luck Cazino

Serviciul de support Luck Cazino este unul foarte bun și efficient chiar dacă momentan nu pune la dispoziție cele mai cunoscute metode de contact, live chat-ul și numărul contact Luck Cazino. Însă formularul și adresa de email puse la dispozișie se dovedesc a fi și ele la rândul lor extrem de eficiente, pentru sunt metode de comunicare prin care se pot transmite în mod exact, neplăcerile și problemele întâlnite. Așadar, apelați cu încredere la Serviciul Luck Contact ori de câte ori este necesar.

Metoda de Contact
Informatie de contact
Program

E-mail
Non-stop

Telefon
-
-

Formular de contact
-
Non-stop