Burning Hot 6 Reels


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca Burning Hot 6 Reels pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
5

Functii
Gamble

RTP
97.20%

Rating
4.5/5 – 667 voturi

Sloturi similare
Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 20 Super Hot

Joaca BURNING HOT 6 REELS gratis fara download

Simboluri si plati la Burning Hot 6 Reels

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca BURNING HOT 6 REELS gratis fara download

Desi nu exista nicio surpriza in particular despre Burning Hot 6 Reels, este jocul de pacanalele perfect pentru jucatorii care iubesc jocurile de pacanele vechi traditionale. Jocul atrage de obicei fanii pacanelelor cu tematica fructelor. Burning Hot 6 Reels este un joc de pacanele simplu care are 6 role si 5 linii de plata. Jucatorii care vor sa castige sume uriase de bani ar trebui sa-l incerce. Jackpot-ul progresiv este cireasa de pe tort al acestui joc. Tema este destul de simpla cu obisnuitele simboluri care contin fructe si alte iconite similare. Simbolurile include stele, dolari si frunze de trifoi. Jocul este foarte colorant datorita selectiei de butoane si simboluri. Exista de asemenea si optiunea de autoplay pentru a asista jucatorii.

Burning Hot 6 Reels este un joc classic ca orice alt joc EGT, acesta functionand pe aceeasi structura ca celelalte jocuri de pacanele. Este recomandat pentru jucatorii noi sa incerce versiunea demo a jocului care este gratuita pentru a le da o idee despre cum se joaca pananeaua si ce functii are. Pariul minim este de 0.20 RON iar pariul maxim de 200 RON. Jocul ale 5 linii de plata pe 6 role. Simbolurile platesc de la stanga la dreapta si sunt necesare 3 simboluri de acelasi fel pentru a avea un castig.

Simboluri si plati la Burning Hot 6 Reels

Burning Hot 6 Reels are o varietate de simboluri destul de mare atat pentru plati mari cat si plati mici. Jucatorii sunt destul de familiarizati cu simbolurile avand in vedere ca design-ul majoritatii jocurilor de pacanele este familiar. Fiecare simbol are plata lui specifica.

Pentru a obtine un castig la Burning Hot 6 Reels ai nevoie de 3 simboluri de acelasi fel.

  • 6 Septari x600
  • 6 Struguri x150
  • 6 Pepeni x150
  • 6 Clopoti x75
  • 6 Cirese, lamai, prune si portocale x25

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia Gamble este pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata. La finalul jocului individual daca ati castigat va va aparea butonul Gamble pe ecran unde va puteti dubla castigul, selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia Gamble este dublara. Daca selectia nu este corecta, suma pariata prin functia gamble este pierduta, iar jocul este finalizat.

Rata de plata

Rata de plata la Burning Hot 6 Reels este de 97.20%.

Joaca pe mobil Burning Hot 6 Reels. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui joc de pacanele este faptul ca este compatibil cu orice telefon mobil sau tableta.

Burning Hot 6 Reels este diferit fata de celelalte jocuri de pacanele. Poate nu are stilul modern de joc, dar merita incercat mai ales de iubitoriii clasicelor jocuri de pacanele.

FAQ

Q:Cine a creat slotul Burning Hot 6 Reels?

R: Burning Hot 6 Reels a fost creat de EGT.

Q:Care este castigul maxim la Burning Hot 6 Reels?

R: Castigul maxim la acest joc este de x600 suma pariata.

Top 10 Jocuri