30 Spicy Fruits


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 30 Spicy Fuits pe bani reali?

Categorii joc

Pacanele EGT |
Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild

Linii de plata
30

Functii
Gamble

RTP
95,00%

Rating
4.5/5 – 344 voturi

Sloturi similare
20 Super Hot, 5 Burning Hot, Caramel Hot, 40 Super Hot

Joacă 30 Spicy Fruits gratis fara download

O rasucire picanta

Castiguri fierbinti

Bonus Boost

In afara erei

Joacă 30 Spicy Fruits gratis fara download

Ești cineva care pur și simplu nu poate obține destule condimente? Ei bine, probabil că nu v-ar deranja să vă puneți dinții în acest slot gratuit cu 30 de fructe picante din software-ul EGT. Cu 5 role, 30 de linii de plată și un nivel ridicat de volatilitate, jocul promite să vă surprindă cu câteva câștiguri în valoare de până la 1.000 de ori valoarea pariului pe linie. Așa că ar fi bine să ții un pahar cu apă în apropiere în cazul în care lucrurile se încălzesc prea mult.

În comparație cu majoritatea aparatelor de fructe online, acest slot EGT are potențialul de a fi puțin mai picant când vine vorba de caracteristicile bonus de joc. Asta pentru că jocul vine cu simboluri wild stivuite, precum și simboluri scatter stivuite care ar putea declanșa până la 30 de rotiri gratuite. Slotul optimizat pentru mobil poate fi jucat și pe dispozitive Android și iOS.

O rasucire picanta

Nu îți plac fructele? Sanatoasa, hranitoare, suculenta, racoritoare si plina de savoare? Ei bine, asta până când ridici accidental un ardei iute și mușcă din el crezând că este o banană (se întâmplă tot timpul, nu?). Acest slot gratuit de 30 de fructe picante oferă ceva mai unic decât în mod normal, cu răspândirea simbolurilor fructate obișnuite - cireșe, portocale, lămâi și prune - precum și un ardei iute iute, ca să nu mai vorbim de alte pictograme arcade standard, cum ar fi ca simboluri BAR, clopoței de aur și numărul norocos 7.

Una peste alta, slotul este un pariu destul de sigur pentru orice jucător căruia îi place stilul de design retro arcade. Pictogramele sunt toate perfect prezentate, cu culori strălucitoare pentru a atrage atenția și o animație lină pentru a face rolele să se rotească într-o mișcare rapidă și liberă. Jocul introduce chiar și un pic de căldură suplimentară în paletă cu câteva animații de foc pentru a marca o combinație câștigătoare pe role.

Castiguri fierbinti

Pentru a simți căldura acestui slot, pariorii trebuie pur și simplu să găsească o secvență câștigătoare de pictograme de-a lungul oricăreia dintre cele 30 de linii de plată fixe. Cea mai mică valoare din tabelul de plăți este afișată ca un multiplicator de pariu de 2x și aceasta este acordată pentru pariori care găsesc trei pictograme de cireșe sau lămâie potrivite. Lucrurile încep să devină mai fierbinți atunci când norocoșii 7 încep să cadă într-o poziție de linie de plată, doi la rând oferind un randament de pariu de 5x, în timp ce cinci la rând vor oferi un premiu de 50x. Chiar și atunci, acest lucru este încă foarte ușor în comparație cu jackpot-ul de 1.000x care este acordat atunci când cinci simboluri chilli formează un model de linie câștigătoare.

Opțiunile de pariere disponibile în acest slot online sunt destul de limitate, cu cinci mize diferite afișate sub role - 30, 60, 150, 300 și 600. Ca atare, slotul ar putea să nu atragă un jucător ocazional căruia îi place să încerce joc cu mize mici înainte ca acestea să treacă pe mizele cu limită mare. Apoi, din nou, puteți juca oricând gratuit pentru a vedea cum funcționează acel joc. RTP-ul acestui slot este de 95,00%.

Bonus Boost

Acest slot cu tematică de fructe nu este unic doar pentru aroma sa picant. De asemenea, este diferit pentru că oferă o gamă de caracteristici speciale de joc care promit să ridice nivelul de căldură câștigător. În primul rând, pictograma chilli a slotului acționează ca un wild stivuit care va înlocui orice altă pictogramă care plătește linia pentru a finaliza un câștig. Singurul simbol care nu va fi înlocuit este scatter-ul stivuit - reprezentat de punga de numerar în dolari. Acest scatter apare pe rolele 2, 3 și 4 și va declanșa până la 30 de rotiri gratuite ori de câte ori apar 7 sau mai multe simultan.

În plus, acest slot machine are toate caracteristicile suplimentare obișnuite ale unui slot software EGT. Asta înseamnă că jucătorii vor avea șansa de a obține premii suplimentare cu un joc de noroc 50/50 dublu sau nimic, ghicind dacă o carte este roșie sau neagră. Există, de asemenea, posibilitatea ca jucătorii să activeze caracteristica cărților cu jackpot aleatoriu pentru a juca pentru unul dintre cele patru premii cu jackpot progresiv.

In afara erei

Este posibil ca acest slot video de la EGT să nu aibă aceeași grafică uimitoare ca unele dintre versiunile mai contemporane, dar cu siguranță va oferi niște învârtiri relativ picante pentru jucătorii cărora le place designul retro cu fructe. Jocul nu numai că ridică nivelul de căldură cu niște animații înflăcărate pe role, dar s-ar putea să-ți ridice banii la scara Scoville cu câteva elemente bonus wild și scatter stivuite.

Top 10 Jocuri