20 Hot Blast


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 20 Hot Blast pe bani reali?

Categorii joc

Pacanele EGT |
Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
20

Functii
Gamble

RTP
97%

Rating
4.8/5 – 935 voturi

Sloturi similare
10 Burning Heart, 100 Cats, Caramel Hot, 20 Diamonds

Joacă 20 Hot Blast gratis fara download

Poți face față căldurii?

Luați rolele pentru o învârtire

Te simți nostalgic?

Întoarce-te la clasici astăzi!

Joacă 20 Hot Blast gratis fara download

Slotul 20 Hot Blast a fost creat de EGT, unul dintre furnizorii noștri de software favoriți din toate timpurile. Acest joc se joacă pe o grilă 3x5 și 20 de linii de plată care plătesc de la stânga la dreapta. Ca și alte titluri EGT, are și un jackpot misterios pe 4 niveluri.

Unele dintre celelalte caracteristici speciale pe care le puteți aștepta cu nerăbdare includ o rundă de pariuri care vă permite să vă pariați recompensele, un wild care se extinde în formă de bombă și role în cascadă care înlocuiesc simbolurile la rotiri câștigătoare. Adăugați o grafică grozavă în amestec și veți avea un adevărat câștigător!

Poți face față căldurii?

Slotul online 20 Hot Blast are o temă retro funky, care ar trebui să atragă jucătorii nostalgici cărora le este dor de sloturile vechi din arcadele anilor 1980.

Fierness pare să pătrundă pe tot parcursul acestui joc. Este plasat pe fundalul unui cuptor aprins, iar materialele audiovizuale au o estetică groovy. Simbolurile cu valoare mare includ un număr stilizat 7, un clopot de aur și o stivă de 3 bare, în timp ce simbolurile cu valoare medie sunt un teanc de 2 bare și 1 bară. Simbolurile cu cea mai mică plată sunt ceea ce se așteaptă de la o mașină de fructe: prune, portocale, lămâi și cireșe.

În ciuda aspectului retro, EGT s-a asigurat că jocul este complet optimizat pentru a se juca la fel de bine pe dispozitive mobile ca și pe PC.

Luați rolele pentru o învârtire

Puteți juca 20 Hot Blast gratuit chiar aici, dar dacă doriți să jucați pentru câștiguri în numerar, vă sugerăm să faceți o întoarcere la unul dintre cazinourile noastre online sigure. Există mai multe opțiuni de pariere din care puteți alege, începând cu cel puțin 20 de monede și mergând până la 400 de monede pe rotire.

Acest joc are o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că câștigurile sunt destul de regulate și pline de satisfacții. Între timp, RTP-ul este de 95,87%, iar câștigul maxim pus în joc este de 5000x pariul tău inițial. Doriți să aflați mai multe despre plățile din acest slot? Apoi aruncați o privire la tabelul de plăți de mai jos:

Declanșează bonusuri explozive

Slotul 20 Hot Blast este un adevărat câștigător când vine vorba de caracteristici speciale. De exemplu, avem caracteristica „joc de noroc”, care este în esență un joc de „totul sau nimic”. Oricând obțineți un câștig, vă puteți paria câștigurile cu o șansă de 50/50 fie de a dubla recompensele, fie de a pierde totul.

De asemenea, rolele în cascadă pot ajuta la creșterea cât de mult câștigați la fiecare rotire. Ori de câte ori obțineți o linie de plată, simbolurile din combinația câștigătoare vor dispărea și vor fi înlocuite cu altele noi. Se aplică un multiplicator progresiv atunci când se întâmplă acest lucru.

Există, de asemenea, o bombă sălbatică în slotul online 20 Hot Blast, care se poate extinde pe întreaga sa rolă și se poate schimba cu orice alt simbol, cu excepția scatter-ului.

În cele din urmă, avem jackpot-ul misterios pe 4 niveluri. După orice rotire aleatorie, puteți declanșa bonusul mister, care vă permite să alegeți dintr-o selecție de cărți orientate în jos. Dacă alegeți 3 cărți dintr-un pachet potrivit, puteți câștiga jackpot-ul corespunzător!

Te simți nostalgic?

Oricine iubește tema retro a slotului online 20 Hot Blast se va bucura cu siguranță de aceste alte jocuri:

Mașina de slot Amazing Fruits de la Novomatic este plină de simboluri fructate și caracteristici distractive, inclusiv un joc de noroc 50/50 și un jackpot progresiv care este deblocat prin colectarea de stele în timpul rundei de rotiri gratuite.

S-ar putea să vă bucurați și de slotul online 777 de la RTG. Acesta este un alt titlu retro cu o estetică vintage, datorită graficii vechi. Asta nu înseamnă totuși că jucătorii moderni nu se vor bucura de jocul de sloturi 777. Mecanica sa inteligentă și RTP strălucitor de 97% înseamnă că vă veți distra cu siguranță.

Întoarce-te la clasici astăzi!

Slot machine 20 Hot Blast este o întoarcere la clasici. EGT este în formă maximă cu acest titlu, utilizând o grafică netedă și mecanici distractive, cum ar fi rolele în cascadă și bombă în expansiune.

Top 10 Jocuri