2 Dragons


JOACA PE BANI REALI

Unde poti juca 2 Dragons pe bani reali?

Categorii joc

Game Producer
EGT (Amusnet Interactive)

Simboluri speciale
Wild, Scatter

Linii de plata
20

Functii
Gamble

RTP
96.28%

Rating
4.7/5 – 988 voturi

Sloturi similare
Lucky Wood, 100 Cats, Caramel Hot, 20 Diamonds

Joaca 2 Dragons gratis fara download

Simboluri si plati la 2 Dragons

Jackpot Cards

Gamble

Rata de plata

FAQ

Joaca 2 Dragons gratis fara download

2 Dragons este un joc simplu creat de EGT cu o tema asiatica. Volatilitatea acestui joc de pacanele este destul de mare, iar simbolurile au legatura cu folclorul chinezesc dar fara vreo structura vizibila sau vreo poveste. Desigur, dupa o cautare indelungata, probabil va fi dezvaluita o legenda antica orientala care include o pereche de dragoni si un cuplu roial, dar la prima vedere, nu poate fi descoperit nimic. Daca ne uitam doar la primele impresii, putem vedea ca cele mai pretioase simboluri sunt Wild-ul cu dragonul auriu si scatter-ul cu dragonul argintiu, dupa care urmeaza un caracter barbat care este probabil un rege. Dupa rege urmeaza o doamna care are o coroana aurie pe cap, care desigur o face o roialitate. Lanterna rosie si Yin Yang sunt simboluri cu o valoare medie.

Suma pariata si numarul liniilor active, care pot fi pana la 20 de linii, pot fi selectate sub meniul principal, unde jucatorul poate alege sa joace intre 1, 5, 10, 15 si 20 de linii. Pariul minim este de 0.20 RON iar pariul maxim de 200 RON. Pe acelasi ecran aveti optiunea de Autoplay, unde jocul se va rula automat, iar semnul de intrebare va arata explicatii in legatura cu modul de plata si functii speciale de bonus. Toate platile sunt acordate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, cu exceptia simbolurilor scatter.

Simboluri si plati la 2 Dragons

Jocul de pacanele 2 Dragons este un joc destul de riscant dar va poate aduce niste castiguri destul de mari. Pentru a declansa plata aveti nevoie de 3 simboluri de acelasi fel, in afara de simbolul barbatului unde plata se face si la doar 2 iconite. Haideti totusi sa vedem care este plata pentru 5 simboluri:

  • X5 barbati = x37,5 suma pariata
  • X5 femei = x25 suma pariata
  • X5 lanterne rosii si Yin Yang = x20 suma pariata
  • X5 A si K = x10 suma pariata
  • X5 10, J si Q = x5 suma pariata

Functia de rotiri gratuite se declanseaza la obtinerea a 3 simboluri SCATTER cu dragonul argintiu,. Rotirile gratuite sunt jucate folosind pariul si numarul de linii declansatoare. Daca se declanseaza functia, jucatorul primeste 15 rotiri gratuite, fiind folosit un set alternativ de role.

Jackpot Cards

Jackpot Cards este o functie speciala de joc care se declanseaza la intamplare, dupa ce un joc individual este finalizat si toate castigurile rezultate sunt colectate. Jucatorul selecteaza carti din cadrul de selectie, format din 12 carti cu fata in jos, pana cand dezvaluie 3 simboluri de aceeasi culoare. Va fi acordat premiul care corespunde culorii dezvaluite. Suma castigate este afisata in partea dreapta sus a ecranului.

Gamble

Functia GAMBLE se poate folosi pentru a dubla orice castig egal sau mai mic de x35 suma pariata, apasand butonul Gamble si selectand ROSU sau NEGRU. Daca selectia pe care ati facut-o este corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca selectia pe care ati facut-o este incorecta atunci suma pariata prin functia gamble este pierduta.

Rata de plata

Rata de plata pentru jocul de pacanele 2 Dragons este de 96.28%, avand o volatilitate destul de ridicata.

2 Dragons este un joc perfect pentru a fi jucat pe mobil, IOS sau Android, dar si pe desktop.

2 Dragons are un RTP excelent, mai ales considerand cele 4 bonusuri, Free Spin-urile care pot fi reactivate si optiunea de a-ti dubla castigurile. Per total este un joc de pacanele destul de bun, dar s-ar fi putut lucre mai mult la design.

FAQ

Q:Cine a creat slotul 2 Dragons?

R:Slotul 2 Dragons a fost creat de EGT.

Q: Care este castigul maxim la 2 Dragons?

R:Castigul maxim la 2 Dragons este de x5000 suma pariata.

Top 10 Jocuri