Metodele de contact pe care le ai la dispozitie atunci cand întampini o problema la Conti Cazino


Conti Cazino Contact

Pentru ce fel de probleme putem apela la suportul Conti Cazino?

Metode de Contact Conti Cazino

Întrebări frecvente

E-mail

Live chat

În cat timp se solutioneaza o problema la Conti Cazino?

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact de la Conti Cazino

Conti Cazino Contact

Conti Cazino este cel mai nou cazino online apărut în anul 2022 la baza căruia se află o întreagă echipă de profesionaliști în domeniu. Acest cazino promite o experiență de diferită, mult mai personalizată decât a celorlalte cazinouri existente pe piața românească. Conti cazino se axează foarte mult pe nevoile clienților săi dorind să se asigure că toate preferințele și interesele utilizatorilor sunt atinse. Conti cazino este dedicat jucătorilor adevărați, de accea acesta pune la dispoziție toate timpurile de jocuri dar și noi experiențe inovatoare ce ating cele mai înalte standarde.

Pentru ce fel de probleme putem apela la suportul Conti Cazino?

În momentul când întâmpinați probleme, nelămuriri, probleme tehnice sau de altă natură este imperativ necesar să luați legătura cu echipa de Contact Conti Cazino, în secțiunea dedicate serviciului de suport clienți ai site-ului. Departamentul support Conti Cazino este pregătit să vă ajute chiar și cu cele ce par cele mai dificile probleme

Conti Cazino Suport Clienți te poate ajuta cu următoarele:

 • Contul tău
 • Ajutor privind crearea contului;
 • Ajutor privind verificare contului;
 • Ajutor privind bonusurile;
 • Ajutor privind problemele legate de jocuri;
 • Ajutor privind problemele tehnice;
 • Ajutor privind metoda de plată;
 • Oferte și Bonusuri

Dacă intenționezi să îți faci cont la Conti Cazino acum este momentul! Conti Cazino oferă clienților săi drept Bonus de bun venit, după finalizarea verificării contului, 103 Rotiri Gratuite. Bonusul va avea 40x condiții de rulaj iar câștigul maxim de care poți beneficia este de 500 RON. Pentru a putea utiliza acesta ofertă, creatorul contului trebuie doar să pargutgă procesul de verificarea a acestuia. La primele 3 depuneri vei primi bonus din valoarea depozitelor, până la 4.500 RON și încă 300 rotiri gratuite. Vei fi recompensat pe măsura depunerii, după cum urmează:

 • Prima depunere de minim 50 RON: primești 100% bonus din depunere până la 2.000 RON;
 • A doua depunere de minim 50 RON: primești 75% bonus din depunere până la 1.500 RON
 • A treia depunere de minim 50 RON: primești 50% bonus din depunere până la 1.000 RON + 300 runde gratuite.

Conti Cazino știe că pentru a atrage jucători trebuie să le pună la dispoziție oferte de nerefuzat, astfel acest Cazino oferă BONUS fără depunere. Rotirile sau banii cash obținuți să fie folosiți pentru a juca la sloturile favorite.

 • Probleme la depuneri și retrageri

În improbabilitatea cazului în care veți întâmpina probleme cu depunerea și retragerea banilor puteți apela cu încredere la Contact Conti Cazino. Acest furnizor devineunul dintre cei mai interesanți furnizori de jocuri de noroc de pe piață prin prisma platformei sale. Pe site-ul lor se pun la dispoziție informații prețioase privind depunerile și retragerile folosind doar câțiva pași simplii.

 • Joc responsabil

Conti Cazino susține angajarea clienților într-un stil de joc responsabil. Activitatea de pariere poate fi asociată cu efecte negative din cauza pierderilor, așa că vă este recomandat să cunoașteți consecințele atunci când vă asumați asocierea cu jocurile de noroc. Unul dintre cele mai importante aspect de care un jucător trebuie să țină cont este echilibrul între timpul petrecut pe platformă și sumele de bani investite în joc, conștientizarea și segmentarea resurselor prezintă primul pas în desfășurarea unui stil de joc responsabil.

Suport Conti Cazino Suportul este oferit de întreaga echipă Conti Cazino, mai ales de către Departamentul de Asistență Clienți. Angajații vă sunt mereu la dispoziție pentru a vă ajuta să setați limite clare în cee ace privește utilizarea instrumentelor de joc.

Metode de Contact Conti Cazino

Întrebări frecvente

În momentul când întâmpinați o problemă, sunteți sfătuiți să apelați mai întâi la secțiunea de întrebări frecvente unde veți găsi mult mai ușor rezolvarea la problema dumneavoastră. Pagina de întrebări frecvente mai poate fi găsită la „Ajutor” din partea de sus a paginii din versiunea de calculator. În browserul de mobil, întrebările frecvente pot fi văzute și în meniul din colțul din dreapta sus.

Email

Una din cele mai clasice și eficiente metode de contact pe care Conti Cazino o pune la dispoziție pentru clienții săi este adresa de mail unde aceștia pot adresa întrebăei privind problemele întâmpinate în timpul utilizării platformei. Adresa de este: suport@conticazino.ro. În cel mult 24h de la trimiterea email-ului veți fi contactat pentru soluționarea problemei. Această metodă de contact se folosește pentru expunerea mai detaliată a problemei și inclusive atașarea de fișiere/capture de ecran.

Live chat

Aceasta este metoda ideală pe care o puteți folosi pentru a adresa întrebări punctuale cu cea mai rapida cale de rezolva diversele ptobleme/nelămuriri. Live chat asigură o legătură direct între client și un operator al cazinoului. Înainte de a intra în contact cu acesta, trebuie să-ți scrii numele de utilizator, adresa de email și să alegi un subiect dintre cele prestabilite: bonus, sport, casino, depunere și retragere Conti Cazino sau alte probleme. Programul de funcționare al chat-ului live: 10:00 – 22:00 Luni-Duminică.

În cat timp se solutioneaza o problema la Conti Cazino?

În funcție de gravitatea situației cu care vă confruntați, problema dumneavoastră poate fi rezolvată în timp real, chiar în timp ce discutați cu operatorul sau în termen de cateva ore. Eficiența acestui nou cazino este de departe una remarcabilă în rândul clienților cu clienții.

Concluziile noastre referitoare la metodele de contact de la Conti Cazino

Secțiunea de Contact Conti Cazino este adresată pentru a oferi ajutor în situațiile problematice întâlnite de către jucători. Conti cazino pune la dispoziție două metode extrem de eficace prin care utilizatorii să-și rezolve inconvenientele făra a pierde prea mult timp, astfel încât să le asigure reîntoarcerea în mediul lor de joc preferat. Metoda suplimetară, adică întrebările frecvente, vin tot în sprijinul jucătorilor ca aceștia să poată folosi în voie serviciile oferite de platformă, fără a se confrunta cu perturbante care se pot rezolva extrem de simplu.

Metoda de Contact
Informatie de contact
Program

E-mail
Non-stop

Telefon
-
-

Live Chat
-
10:20-22:00 de Luni-Duminica