Bonus fara depunere Betano


Cum primesc 50 rotiri gratuite la Betano?

De curand a aparut o super promotie limitata la Betano si vreau sa iti ofer mai multe detalii despre cum poti sa profiti de acest bonus fara depunere, 50 rotiri gratuite la Fire Joker, sunt rotiri fara depunere si fara rulaj. Atentie, bonusul este limitat! Este valabila DOAR in perioada 14 Februarie – 24 Februarie!

  1. Primul pas pentru a obtine bonusul fara depunere sub forma de rotiri gratuite este sa iti faci un cont nou prin acest link unic , deoarece promotia este dedicata pentru acest site si nu o vei gasi pe site-ul Betano. In mai putin de 2 minute vei completa detalii despre Nume, Prenume, Adresa si e-mail. De asemenea foarte important este sa bifezi si casutele de Acord marketing ca sa poti beneficia de promotia actuala si de viitoarele bonusuri fara depunere si rotiri gratuite.
  2. Al doilea pas pe care trebuie sa il parcurgi este sa faci verificarea buletinului. Trebuie sa trimiti o copie a unui document, pe site-ul sau in aplicatia Betano. Este obligatoriu pentru orice cont nou inregistrat.
  3. Al treilea pas este cel mai usor, sa astepti rotirile gratuite pe care le vei primi in maxim 24 de ore de cand a fost aprobat documentul.

Felicitari! Ai intrat in posesia rotirilor fara depunere de la Betano, bucura-te de cele 50 rotiri GRATUITE la unul dintre cele mai populare jocuri de pacanele, Fire Joker!